Våra återförsäljare

LYKo

Lyko är en hårvårdsspecialist med ambitionen att förändra branschen. Lyko har varit återförsäljare för TRUDY of Sweden sedan 2016. Med marknadens bredaste utbud av online, integrerade butiker och salonger har de samarbetat med Trudy i Sverige sedan 2016.

MEDS

Meds är apoteket som gör det så smidigt som möjligt att köpa receptfria och receptbelagda läkemedel till dig själv, dina nära och kära och även husdjur. Bland våra tusentals apoteksvaror hittar du allt inom hälsa, välmående, kosttillskott, skönhet, hudvård och djurläkemedel. Behöver du bunkra upp förråden av D-vitamin, få rådgivning om hudvård, fylla på energin innan träningen eller ordna läkemedel till dina fyrfotade vänner som katt, hund eller häst? Inga problem, du hittar allt du behöver hos oss. Och vi levererar dit du vill snabbt och fraktfritt.

Apotek Hjärtat

Vi började vår resa den 8 februari 2010 när Apotek Hjärtat-skylten sattes upp på 206 apotek över hela Sverige. Sedan dess har vi startat eller tagit över cirka 180 nya apotek. Apotek Hjärtat är Sveriges största privata apotekskedja med cirka 390 apotek.

Vår ambition är att ge varje kund bättre hälsa och välbefinnande genom mer personlig service, ett bredare utbud och utökade tjänster.

Vi på Apotek Hjärtat strävar efter att ge dig som kund bättre hälsa och större välbefinnande. Hos oss får du hjälp med både stora och små frågor som rör läkemedel, hälsa och välbefinnande. Vi erbjuder ett brett utbud av produkter, utvecklade tjänster och personlig rådgivning. Vi strävar efter att göra det lättare för dig att vara kund hos oss.