Om Produkten

Vad är Trådning?

Trådning är en tusen år gammal tradition som med en tvinnad tråd tar bort håret från roten. Det är en metod som används för att ta bort besvärande hårväxt hos både kvinnor och män. Du kan använda trådpiloten på alla ställen där hår växer. Trådning används huvudsakligen för att forma ögonbryn, pinsam hårväxt på överläppen, hakan, bakbenen eller hela ansiktet.

Trådning i ansiktet tar inte bara bort fläckar eller hårväxt utan stimulerar också blodcirkulationen, vilket i sin tur har en föryngrande effekt. Ditt ansikte kommer att kännas renare och din smink får ett jämnare resultat.

Varför trådepilator?

Spara tid

Spara tid

Spara pengar

Spara pengar

Ekologisk

Ekologisk

Alla strån avlägsnas med hjälp av trådepilatorn, tills det är helt lent och fritt från hår

Alla strån avlägsnas med hjälp av trådepilatorn, tills det är helt lent och fritt från hår

Behandlingen är 100% naturlig och fri från kemikalier

Behandlingen är 100% naturlig och fri från kemikalier

VANLIGA FRÅGOR
Gör det ont?
Alla är olika känsliga, grövre hårstrån känns mer. Efter 2-3 gångers användning så växer hårstråna ut glesare vilket medför mindre smärta.
Hur ser man ut direkt efter?
Huden blir röd/rosa efter en trådbehandling vilket är normalt, det är individuellt beroende på din hudtyp men försvinner inom kort och lämnar en fin och len hud.
Hur länge håller det?
I ca:3 veckor brukar de flesta vara helt hårfria, men för vissa tar det ännu längre tid. De är individuellt hur fort ditt hår växer och vilken växtfas hårstråna befinner sig i.
Kan man få grövre hårväxt av att tråda?
Trådning stimulerar inte hårsäckarna och gör inte så att hårstrået blir grövre. Trådar du regelbundet så minskar återväxten.
Är det dåligt för huden att trådas?
Nej. Det sätter igång blodcirkulationen i huden och tar bort döda hudceller och fungerar som en peeling.