Vart kan man köpa den?

LYKo

Lyko är en hårvård- och skönhetspecialist med ambition att förändra branschen. Lyko har sedan 2016 varit återförsäljare åt TRUDY of Sweden. Med marknadens bredaste sortiment online, integrerade butiker och salonger har dem samarbetat med Trudy of sweden sen 2016.

ellos

Ellos Group är en ledande e-handelsgrupp i Norden med bolagen Ellos, Jotex och Stayhard. I nära relation med våra miljontals kunder strävar vi ständigt efter att utveckla och erbjuda attraktiva erbjudanden inom mode och hemprodukter för hela familjen.

MEDS

Meds är apoteket som gör det så smidigt som möjligt att köpa receptfria och receptbelagda läkemedel till dig själv, dina nära och kära och även husdjur. Bland våra tusentals apoteksvaror hittar du allt inom hälsa, välmående, kosttillskott, skönhet, hudvård och djurläkemedel. Behöver du bunkra upp förråden av D-vitamin, få rådgivning om hudvård, fylla på energin innan träningen eller ordna läkemedel till dina fyrfotade vänner som katt, hund eller häst? Inga problem, du hittar allt du behöver hos oss. Och vi levererar dit du vill snabbt och fraktfritt.

Apotek Hjärtat

Vi började vår resa 8 februari 2010 då Apotek Hjärtat-skylten sattes upp på 206 apotek över hela Sverige. Sedan dess har vi startat eller övertagit cirka 180 nya apotek.
Apotek Hjärtat är Sveriges största privata apotekskedja med cirka 390 apotek. 

Vår ambition är att ge varje kund bättre hälsa och välbefinnande genom personligare service, bredare sortiment och utökade tjänster.

Vi på Apotek Hjärtat strävar efter att ge dig som kund bättre hälsa och större välbefinnande.
Hos oss får du hjälp med såväl stora som små frågor rörande läkemedel, hälsa och välbefinnande. Vi erbjuder ett brett produktutbud, utvecklade tjänster och personlig rådgivning.  Vi strävar efter att göra det enklare för dig att vara kund hos oss.

Följ oss på 

       

2016-2018 © TRUDY of Sweden. Alla rättigheter reserverade